Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Και αλλη πολιτικη δολοφονια δασκαλου

indymedia
ΕΚΤΑΚΤΟ 
  Σάββατο 21 Απριλίου 2012
Αυτοκτονησε σημερα στις 5 το απογευμα ο δασκαλος και συντροφος Σαββας για πολιτικους λογους αφηνοντας πισω μεγαλο ιδιοχειρο σημειωμα !!
Ηταν δασκαλος στην Αθηνα και ειχε παει στο μερος της καταγωγης του για τις ημερες του Πασχα ! Βαζω αρθο απο site της περιοχης για επιβεβαιωση μιας και οι συντρογοι το μαθαμε απο τηλεφωνο πολυ νωρις το απογευμα.....!!



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 55χρονος δάσκαλος αυτοκτόνησε στη Σταυρούπολη το απόγευμα του Σαββάτου σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας
Πρόκειται για ένα δάσκαλο, ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πασχα. Ο αυτόχειρας Μ.Σ. απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε αποθήκη της πατρικής κατοικίας του στη Σταυρούπολη. Άφησε πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο εξηγεί ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας του είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και ότι διαμαρτύρεται για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση της χώρας. Aποτελεί ένα μανιφέστο ενάντια στην μνημόνιο και τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία.
Είναι η δεύτερη αυτοκτονία Έλληνα που έχει ξακάθαρο χαρακτήρα πολιτικής διαμαρτυρίας για την κατάσταση στη χώρα και την οικονομική κρίση και συμβαίνει 2 εβδομάδες πριν τις κρίσιμες εθνικές εκλογές. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Σταυρούπολης και της γύρω περιοχής. Το κλίμα είναι βαρύ αλλά ο πολιτικός χαρακτήρας της πράξης έχει προκαλέσει πανελλαδικό ενδιαφέρον.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου