Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

4o ανταλλακτικό παζάρι την Κυριακή στο Ρέθυμνο!

GOODnet,gr
To 4o ανταλλακτικό παζάρι του Δικτύου Ανταλλαγών Προϊόντων και Υπηρεσιών Ρεθύμνου «ΡΟΔΙΑ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (απέναντι από το Δημαρχείο).
Ώρα έναρξης:  5μ.μ.
Ανταλλάσσουμε προϊόντα, αντικείμενα και υπηρεσίες.
Στα πλαίσια της Συλλογικής Κουζίνας, μαγειρεύουμε στο σπίτι
 και φέρνουμε φαγητό και ποτό (πχ. κρασί, μπύρες, ρακί κτλ.) για να τα μοιραστούμε με άλλους ανθρώπους, γύρω από ένα τραπέζι, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον και συζητώντας. Έχουμε οικολογική συνείδηση και γι' αυτό ο καθένας μας φέρνει τα δικά του σκεύη από το σπίτι (πιάτο, ποτήρι, πιρούνι κτλ.).
Το Παιδικό Πρόγραμμα αυτή τη φορά έχει θέμα «Θαλασσινά τοπία», και θα χρειαστεί οι μικροί μας φίλοι να φέρουν μια κούτα παπουτσιών, το ψαλιδάκι τους, κόλλα και διάφορα μικρά χαρτονάκια. Το παιδικό πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 6 μ.μ ως τις 8 μ.μ.
Τα παιδιά έχουν το δικό τους Μικρό Παζάρι όπου μπορούν να ανταλλάσουν ρούχα, βιβλία, παιχνίδια κ.α.
Από τις 6μ.μ ως τις 7.30 μ.μ θα γίνει ένα Εργαστήριο Μεταποίησης Χρηστικών αντικειμένων. Φέρνουμε λοιπόν οτιδήποτε άχρηστο, μεταχειρισμένο ή χαλασμένο (πχ. ηλεκτρικές συσκευές, γυάλινα, μεταλλικά, πλαστικά αντικείμενα όπως δοχεία, κουμπιά, κορδέλες, διακοσμητικά, λάμπες κ.α), καθώς επίσης, τέμπερες, ισχυρή κόλλα και ψαλίδι για να δημιουργήσουμε νέα χρηστικά αντικείμενα.
Εκείνοι που επιθυμούν να έχουν πάγκο καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο στο τηλέφωνο 6979422050.
Για να δείχνει ο πάγκος μας ακόμα πιο ωραίος μπορούμε να τον καλύψουμε με ένα όμορφο ύφασμα που θα αναδεικνύει τα προϊόντα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου