Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ κ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ  και ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32, ΚΤΙΡΙΟ Ε.Κ.Θ., 5ος όροφος.ΤΗΛ.2310266817-2310228182.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 21/11/2011.
Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας ,χαιρετίζει  την πρωτοβουλία υγειονομικών της πόλης μας για την ίδρυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, το οποίο ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του , στο Κτίριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στην οδό ΑΙΣΩΠΟΥ 24 και την  απόφαση του Ε.Κ.Θ. να βοηθήσει την προσπάθεια των υγειονομικών για την λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου  και σε ότι αφορά την στέγαση αλλά και στις υπόλοιπες λειτουργικές δαπάνες.
Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας θεωρεί ότι η προσπάθεια των υγειονομικών για τη λειτουργία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες της αυξανόμενης με γοργούς ρυθμούς ανεργίας και φτώχειας, για τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, αποτελεί ύψιστη πράξη ευαισθησίας και αλληλεγγύης και  παράδειγμα μίμησης  προς όλους μας.
Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας, καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τη λειτουργία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ .Ήδη ξεκίνησε να συλλέγει φάρμακα στα γραφεί του Συνδικάτου, στον 5ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, τις μέρες: από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 6μ.μ.έως τις 8μ.μ. και αντιπροσωπεία του Συνδικάτου θα επισκεφτεί το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και θα συμβάλει στη λειτουργία του με το συμβολικό ποσό των 100 ΕΥΡΩ.
ΓΙΑ ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΑΧΤΑΛΙΔΟΥ ΝΤΙΝΑ              ΓΑΛΑΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου