Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Την Τετάρτη 28/9 πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγνώστου η λαϊκή συνέλευση των Αγανακτισμένων Ρεθύμνου. Στην συνέλευση ήταν πάρα πολύ μαζική, ύστερα από συζήτηση αποφασίστηκαν τα εξής:
Πέμπτη 29/9 θα γίνουν δύο συγκεντρώσεις ενάντια στα χαράτσια, μία στο Νοσοκομείο στις 11:00 και άλλη μια στο Δημαρχείο στις 12:00 η οποία καλείται από τους φοιτητές. Και οι δύο συγκεντρώσεις θα καταλήξουν στην Εφορία στις 13:00 όπου θα διαμαρτυρηθούμε για την φοροεπιδρομή της κυβέρνησης.
Επόμενη ανοιχτή συνέλευση για απολογισμό της μέχρι τότε δράσης μας και σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων μας σχετικά με τα χαράτσια την Κυριακή 2/10 στις 20:00 στην Πλατεία Αγνώστου

Να βγει από την λαϊκή συνέλευση της Πλατείας Αγνώστου ψήφισμα συμπαράστασης στην Μαρίνα Δημητριάδου που διώκεται ποινικά για την ρήψη αυγού στον υφυπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Μ. Όθωνα την Κυριακή 25/9. Να διακινηθεί το ψήφισμα σε όλες τις πλατείες της χώρας και να επιδιώξουμε να υπογραφεί από όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία όχι μόνο στο Ρέθυμνο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στηρίζουμε την βδομάδα «Δεν πληρώνω τα 5€» που αποφάσισε η Ένωση Γιατρών Ρεθύμνου για το διάστημα 3-7/10
Δευτέρα 3/10 στις 8:30 συγκέντρωση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για μπλοκάρισμα των ταμείων ώστε να μην πληρώσει ο κόσμος τα 5€
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 29/9 στις 11:00 και 13:00 στα ΓΡΑΦΕΙΑ της ΕΦΟΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου