Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας

12.45
 Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κατευθύνεται η πορεία των εργαζομένων
Απίστευτο μποτιλιάρισμα επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας με τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία της Αττικής να κατευθύνονται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Απίστευτη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς αφού η πορεία αποτελείται από 1000 περίπου άτομα που κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτύρονται για τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.
Νωρίτερα, ξεκίνησαν για το υπουργείο Υγείας όμως στην πορεία φαίνεται πώς άλλαξαν γνώμη και έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δίνουν «ραντεβού» στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Πορεία εργαζομένων στην Υγεία  12:16 
 
Μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας
Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα πορεία εργαζομένων στα νοσοκομεία της Αττικής οι οποίοι νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Υγείας αντιδρώντας στα νέα εργασιακά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Μποτιλιάρισμα επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας αφού περίπου 1.000 άτομα διασχίζουν την Ομόνοια για να καταλήξουν τελικά στο υπ. Οικονομικών.
Οι εργαζόμενοι στο υπ. Υγείας παραμένουν στο κτίριο του υπουργείου την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η ομιλία του Ευ. Βενιζέλου στη βουλή μετά τις νέες «αξιώσεις» της τρόικας.

Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου