Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Συντονιστική επιτροπή αγώνα για την δημόσια υγεία και το νοσοκομείο Ρεθύμνου

Η Συντονιστική Επιτροπή αγώνα των Επαγγελματιών και εμπόρων του Ρεθύμνου με την παρουσία εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνης , της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου, του Σωματείου εργαζομένων  Νοσοκ. Ρεθύμνου και του Παραρτ/τος της ΑΔΕΔΥ στο Ρέθυμνο
                                                Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Ε
1.Κάλεσμα σε Συγκέντρωση – Συνέλευση όλων των Ρεθυμιωτών την Τετάρτη 25/1/2012 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα του κινηματοθέατρου ΑΥΡΑ (οδός Αρκαδίου)

2.Σύγκληση της Συντ. Επιτρ. την  Δευτέρα 16/1/2012 ώρα 14.30΄στα γραφεία της ΟΕΒΕΡ με την κατάθεση των προτάσεων από τον Ιατρ. συλλ. , την Εν. Γιατρ. ΕΣΥ και του Σωματ. Εργαζ. Νοασοκ. με σκοπό την Δημιουργία  των Φακέλων  που θα σταλούν στους Θεσμικούς.
3.Συνάντιση της  Πλαισιωμένης  Συντ. Επιτροπής από τους . Επαγγελματίες, Εμπόρους, Εργατικό Κέντρο, ΑΔΕΔΥ παρ/μα Ρεθύμνης, Επιμελητήριο Ρεθύμνης Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνης, Ιατρικό Σύλλογο, Ένωση Γιατρών  ΕΣΥ, Σωματ.Εργαζ.Νοσοκομείου, Συλλ. ΑΜΕΑ Ρεθύμνης, Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου, Τεχνικό Επιμελητήριο Παράρτημα Ρεθύμνου, Σύλλογο Συνταξιούχων Ρεθύμνης. Την Πέμπτη 19/1/2012 ώρα 14.30΄στα γραφεία της ΟΕΒΕΡ. Θα συνταχθεί η επιστολή –αίτηση προς την Αντιπεριφέρεια για την συνάντηση στο Ρέθυμνο με Βουλευτές, Περιφερειάρχη Θεματικό Περιφερειάρχη και Δήμαρχο.
4.Παρασκευη 20/1/2012 Συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο ώρα 11.30΄

                                                                              Ρέθυμνο  14/1/2012
                                                         Από την Συντ. Επιτρ. Περπιράκης Κοσμάς

 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου