Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Με τις υγείες μας. ΝΕΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ.


Ότι πρέπει για τον τουρισμό. Το τελευταίο έσοδο πού 
απόμεινε στό νομό.
 Κι ύστερα θεωρούν ζημιά στο τουρισμό, τις διαδηλώσεις.
Λες και δεν ξέρουμε το γιατί έρχεται ο τουρίστας εδώ.
Για τη θάλασσα έρχεται κυρίως.
Πως θα καθαρίσει η θάλασσα τώρα; Ποιός θα την καθαρίσει άμεσα, να μη προλάβει να επεκταθεί το σκουπίδι και το περιεχόμενο των εντέρων μας;
Επειδή καμιά εμπιστοσύνη δεν έχω στη διαδικασία, καλώ τους ψαράδες και τα σκάφη που δύνανται να σπεύσουν, για την διάσωση της θάλασσας που αγκαλιάζει τη πόλη. Και από έξω, από ξηράς. Να κατέβουμε τώρα με γάντια και σακούλες στο λιμανάκι της Δεσποτικής Κολύμπας'' στο Κουμπέ. Και μετά θα δούμε ποιός ευθύνεται. Και θα πληρώσει.

Να δούμε το δημοσίευμα στο GOODnet.gr
Μεγάλη μόλυνση από λύματα στην θάλασσα του Κουμπέ!
29/06/11 της Αγγελικής Καλλέργη
Τεράστια μόλυνση της θαλάσσιας περιοχής στον Κουμπέ σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν συνεργείο που είχε αναλάβει την τοποθέτηση στύλου της ΔΕΗ στην λεωφόρο Σταμαθιουδάκη, στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής, τρύπησε τον κεντρικό
καταθλιπτικό αγωγό λυμάτων της ΔΕΥΑΡ με αποτέλεσμα ανυπολόγιστες ποσότητες λυμάτων να καταλήξουν στη θάλασσα!
Μάλιστα, την ώρα εκείνη πολύς ήταν ο κόσμος που έκανε το μπάνιο του, όπως κάθε μέρα, δίπλα στην αποκαλούμενη Δεσποτική Κολύμπα, και ξαφνικά οι λουόμενοι άρχισαν να... κατακλύζονται από νερά μολυσμένα με λύματα.
Όπως ήταν λογικό, αμέσως βγήκαν από τη θάλασσα και αποχώρησαν, ενώ ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο και η ΔΕΥΑΡ, στελέχη της οποίας πήγαν στην περιοχή και κατέγραψαν το περιστατικό.
Από τα λύματα έχει μολυνθεί ένα μεγάλο τμήμα της θαλάσσιας περιοχής, ενώ άγνωστο παραμένει πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για να διαλυθούν. Ήδη, το λιμεναρχείο έχει τοποθετήσει ειδική ταμπέλα που απαγορεύει την κολύμβηση.

Goodnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου