Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση Παπανδρέου με τα εργατικά κέντρα–Μικροένταση έξω από το ξενοδοχείο

της Αγγελικής Καλλέργη

Εκπρόσωποι από τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης και τα πρωτοβάθμια σωματεία του νομού Ρεθύμνου συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10.30 στο χώρο που διεξαγόταν η περιφερειακή σύσκεψη για το «αγροτικό καλάθι της Κρήτης», προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Οι συνδικαλιστές περίμεναν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με συνθήματα και πανό, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε συγκεντρωθεί γύρω τους για να αποτρέψει τυχόν απρόοπτα.
Την ώρα που έφτασε στο ξενοδοχείο ο κ. Παπανδρέου οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, ενώ λίγο αργότερα μία αντιπροσωπεία από τα 4 εργατικά κέντρα της Κρήτης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και του έθεσε τα σημαντικά προβλήματα των εργαζομένων του νησιού.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων του νομού Ρεθύμνου ζήτησαν να μπουν και δικοί τους εκπρόσωποι στην συνάντηση. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν το επέτρεψαν και επικράτησε ένταση στην είσοδο του ξενοδοχείου, η οποία εκτονώθηκε γρήγορα.
GOODNET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου