Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

"Η Ελευθερία Ψυχογιού μιλάει για τα Χριστούγεννα στα οδοφράγματα.

Ρεπορτάζ, που υπογράφει ο Αλέξανδρος Κυριακόπουλος, υπάρχει στην σημερινή «Ελευθεροτυπία» που αναφέρετε στα όσα διαδραματίζονται στην Κερατέα.

Η αποφασιστικότητα και οι αγωνιστικές διαθέσεις των κατοίκων φαίνεται απ’ αυτά που δηλώνει ο νέος δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κώστας Λεβαντής πως «η σπίθα που άναψε εδώ θα γίνει φλόγα. Είμαστε ενωμένοι όλοι μια γροθιά. Αυτό είναι που φοβούνται. Ο ψευτοτσαμπουκάς αυτής της κυβέρνησης πρέπει να σταματήσει».
Η παρακάτω παράγραφος όμως απ’ το ρεπορτάζ είναι η … λαϊκή καρδιά:
"Η Ελευθερία Ψυχογιού μιλάει για τα Χριστούγεννα στα οδοφράγματα. Τη φωτιά που φέτος «δεν άναψε στο τζάκι αλλά στο δρόμο». Τα Χριστούγεννα που ως είθισται είναι μια οικογενειακή γιορτή μόνο που φέτος στην Κερατέα «έχουμε γίνει όλοι μια οικογένεια και σπίτι μας έγινε ο δρόμος. Μοιραζόμαστε γλυκά, ποτά, φαγητά γιορτινά, μα πάνω απ' όλα μοιραζόμαστε την αγάπη για την Ιστορία, το περιβάλλον, τον τόπο μας, καταγγέλλοντας συνεχώς με την παρουσία μας το φασισμό των εργολάβων και των ΜΑΤ. Χριστούγεννα είναι όταν νοιάζεσαι, όταν μοιράζεσαι, όταν αγωνιάς... όταν μπορείς να ζεστάνεις με την ανάσα σου το δίκιο», καταλήγει".        Αν δεν μπορεί να βρει λύση ας βρει άλλο πρόβλημα.

ασχετο
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου