Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Πέντε φεύγουν, ένας έρχεται και στην Υγεία

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Μέχρι τη Δευτέρα ανακοινώνονται 1.339 προσλήψεις από τον ΑΣΕΠ
Στον κανόνα μιας πρόσληψης για πέντε αποχωρήσεις θα εντάσσεται από το 2011 και το νοσηλευτικό προσωπικό που μέχρι σήμερα εξαιρείται, ανέφερε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος. Εν τω μεταξύ, ανέφερε πως μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο 1.339 νέες προσλήψεις μέσω του ΑΣΕΠ.


Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα», δήλωσε: "Έχουμε διορίσει 1.180 νοσηλευτές στις 6 τελευταίες εβδομάδες και αυτές είχαν να κάνουν με προσλήψεις του 2009 και του 2010. Ξέρετε ότι υπάρχει το 1 προς 5 και εξαιρείτο το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά από το 2011 σταματά να εξαιρείται".
Για αυτό το λόγο ο Α. Λοβέρδος ζήτησε από τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων, να δουν τι ανάγκες προσωπικού έχουν ώστε να προσληφθούν μέσα στο Δεκέμβριο και όχι τον Ιανουάριο.
Εξαίρεση από τον κανόνα 1 προς 5 θα αποτελεί το κέντρο φυσικής αποκατάστασης, καθώς όπως τόνισε είναι μοναδικό για όλη την χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου