Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Κάλεσμα στο 5ο Ανταλλακτι​κό Παζάρι του Δικτύου Ροδιά

 info Ρ.Ο.ΔΙ.Α. info@rodia-reth.gr

Οι εικόνες δεν εμφανίζονται. Προβολή εικόνων παρακάτω - Να γίνεται πάντοτε προβολή εικόνων από τον χρήστη info@rodia-reth.grΣας καλούμε στο 5ο Ανταλλακτικό Παζάρι του Δικτύου ΡΟΔΙΑ που θα γίνει αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (απέναντι από το Δημαρχείο). Ώρα έναρξης στις 5μ.μ.


Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο παζάρι με πάγκο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο e-mail: actionreaction@live.com ή στο τηλ. 6942698284
Υπενθυμίζουμε ότι οι συμμετέχοντες καλό θα ήταν να φέρουν μια ομπρέλα για να διατηρήσουν τα προϊόντα τους (κυρίως τα τρόφιμα) στη σκιά, καθώς και ένα ύφασμα για να στρώσουν στον πάγκο τους.
Για τη Συλλογική κουζίνα φέρνουμε φαγητό από το σπίτι και ποτό (πχ. κρασί, ρακί κτλ.). Δεν ξεχνάμε να φέρουμε τα δικά μας σκεύη (ποτήρι, πιάτο, μαχαιροπίρουνο) καθώς έτσι αποφέυγουμε τη χρήση των ρυπογόνων πλαστικών μιας χρήσης.
Για το εργαστήριο Stretching για τους ενήλικες, θα χρειαστεί όσοι συμμετέχουν σε αυτό να έχουν μαζί τους στρωματάκι ή ψάθα για τις ασκήσεις.
Το παιδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει το παιδικό παζάρι και yoga για παιδιά. Θα χρειαστεί λοιπόν κάθε παιδάκι να έχει το στρωματάκι του ή μια ψάθα ή ένα χαλάκι. Αν η μαμάδες έχουν και κάποιο μεγάλο ύφασμα (πχ. μεγάλο παρεό, σεντόνι ή κουρτίνα) θα βοηθούσε να φτιάξουμε έναν όμορφο χώρο για τα παιδιά.

Μπορείτε να προωθήσετε ελεύθερα αυτό το μήνυμα σε γνωστούς και φίλους σας.
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου