Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αμέτρητοι μαθητές έξω από τη Βουλή

tsantiri.gr
 Οι μαθητές αιφνιδίασαν τους πάντες και συγκεντρώθηκαν έξω από την Βουλή.
Διαμαρτύρονται για μια ακόμη φορά για τα όσα προβλέπει το νέα μνημόνιο και για τα οικονομικά μέτρα που όπως λένε πλήττουν τη δημόσια και δωρεάν παιδεία αλλά και τις οικογένειες τους.
Αυτή την στιγμή η μαθητική συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη.


Χρήση δακρυγόνων και χημικών εναντίον μαθητών
Σοβαρά επεισόδια διαδραματίζονται αυτή την στιγμή, έξω από την Βουλή, μεταξύ των  ΜΑΤ και συγκεντρωμένων μαθητών. Μαθητές πέταξαν νεράντζια και πέτρες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων(!).
Μάλιστα, οι δυνάμεις της αστυνομίας, που υπολογίζονται γύρω στις 3-4 διμοιρίες, καταδιώκουν τους μαθητές με απίστευτη αγριότητα.


Ξυλοδαρμός μαθητή από ΜΑΤατζή
Μαθητές πέταξαν νεράντζια και πέτρες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων(!).
Μάλιστα, οι δυνάμεις της αστυνομίας, που υπολογίζονται γύρω στις 3-4 διμοιρίες, καταδιώκουν τους μαθητές με απίστευτη αγριότητα. Αυτή την στιγμή, τα ΜΑΤ επιχειρούν στην Ερμού όπου έχουν διαφύγει οι δαδηλωτές
 Ο Λουκάνικος με τους μαθητές
Για όσους ανησυχούσαν με την ολιγοήμερη εξαφάνιση του Λουκάνικου, τους ενημερώνουμε ότι σήμερα ήταν στην πλατεία Συντάγματος με τους μαθητές.

 Περικυκλωμένοι οι μαθητές από ΜΑΤ – Προσαγωγή ακόμα 2 ατόμων
Μετά την απαράδεκτη και προκλητική στάση της αστυνομίας, οι μαθητές βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος και εξακολουθούν να είναι περικυκλωμένοι από τα ΜΑΤ.
Για γέλια και για κλάματα βέβαια,  είναι και το γεγονός πως η αστυνομία προσήγαγε 2 μαθητές, οι οποίοι «τόλμησαν» να ζητήσουν την απελευθέρωση των συμμαθητών τους!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου