Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.

Το κρύο ... αδυνατίζει

Το κρύο ρίχνει τα τριγλυκερίδια και αδυνατίζει!
Δεν είναι ανάγκη να ξεπαγιάσει κανείς, αλλά μερικές «δόσεις» κρύου μπορεί να βοηθήσουν στην απώλεια λίπους και πάχους, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα,
η οποία, με βάση πειράματα σε ζώα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι με περιττά κιλά μπορούν, αν κατεβάσουν τον θερμοστάτη στο σπίτι ή τη δουλειά τους, να χάσουν βάρος και παράλληλα να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας.
Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας του Ιατρικού Κέντρου του πανεπιστημίου του Αμβούργου-Έπεντορφ, υπό τον μοριακό βιολόγο Αλεξάντερ Μπάρτελτ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό ιατρικής “Nature Medicine”, σύμφωνα με τη βρετανική «Τέλεγκραφ», έκαναν πειράματα με ποντίκια και διαπίστωσαν ότι, αν τα κρατούσαν σε μέση θερμοκρασία 4 βαθμών Κελσίου, αυξανόταν η ικανότητα του «καφέ» λίπους των ζώων να καθαρίζει τον οργανισμό από τα επιβλαβή μόρια του λίπους που κυκλοφορεί στο αίμα.
Τα υψηλά επίπεδα αυτών των πλούσιων σε θερμίδες μορίων λίπους ή πλούσιων σε τριγλυκερίδια λιποπρωτεϊνών, που προέρχονται από την λήψη παχυντικών τροφών, οδηγούν σε εναπόθεση ανθυγιεινού λευκού λίπους στο σώμα (και άρα στην παχυσαρκία), αλλά και στη σκλήρυνση των αρτηριών (άρα και σε καρδιαγγειακές παθήσεις). Όμως η έκθεση στο κρύο ωθεί το λιγότερο γνωστό «καλό» καφέ λίπος να καίει το πιο γνωστό «κακό» λευκό λίπος, μετατρέποντάς το σε θερμότητα για να ζεσταθεί το σώμα.
Το καφέ λίπος είναι μια από τις δύο μορφές ιστών λίπους του σώματος και υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες στα νεογέννητα παιδιά και στα ζώα που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη, καθώς τα βοηθά να διατηρούν σε κατάλληλο επίπεδο τη θερμοκρασία του ακίνητου σώματός τους. Αντίθετα με το λευκό λίπος, που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος για τα μόρια λίπους υψηλής ενέργειας, το καφέ λίπος τα «καίει» για να παράγει θερμότητα.
Πηγή: (ΑΠΕ- ΜΠΕ)

Σπέρμα, το καλύτερο αντικαταθλιπτικό  

Άλλη μια ευεργετική ιδιότητα ανακάλυψαν οι ψυχολόγοι
Ξεχάστε τα αντικαταθλιπτικά χάπια, ακυρώστε το ραντεβού με τον ψυχολόγο και αφήστε στην άκρη τη σοκολάτα. Το μυστικό της καλής διάθεσης βρίσκεται… στο σπέρμα. Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το ανδρικό σπέρμα είναι ένα αποτελεσματικό αντικαταθλιπτικό.
Το ανδρικό σπέρμα, λοιπόν, αποτελείται από σπερματοζωάρια σε ποσοστό μόλις 3%. Το υπόλοιπο είναι νερό, σάκχαρα, ανοσοκατασταλτικές ουσίες (για να μην καταστρέφει ο γυναικείος οργανισμός τα σπερματοζωάρια) και ορμόνες που είναι γνωστό ότι ανεβάζουν τη διάθεση.
Οι επιστήμονες μελέτησαν τη συμπεριφορά και τη διάθεση γυναικών που είχαν σεξουαλική επαφή με προφυλακτικό και χωρίς. Και διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που δεν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό είχαν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη ή μεγάλες διακυμάνσεις στη διάθεση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες που κάνουν ελεύθερο σεξ εκτίθενται απευθείας στο σπέρμα και στις… θαυματουργές ιδιότητές του.
Κάτι ξέρει και η Lady Gaga που θέλει να βγάλει το σχετικό...άρωμα.
NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου