Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τέσσερα άτομα κατηγορούνται για το θάνατο της 16χρονης στο Ρέθυμνο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων για την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης στο Ρέθυμνο.
 Ο θάνατος της ανήλικης προήλθε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στο Ρέθυμνο στις 24/4/2011. Η 16χρονη είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, από 2 νεαρούς 23 και 17 ετών αντίστοιχα.

Η Εισαγγελία Ρεθύμνου μετά από προκαταρκτική έρευνα που έκανε για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου της 16χρονης, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των νεαρών,  για βιασμό και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε το θάνατο της.
Στη δικογραφία, περιλαμβάνεται και το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, για τους δύο γονείς του 17χρονου. Οι δράστες δεν έχουν ακόμα συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Σε βάρος των ιδιοκτητών των τριών καταστημάτων, που είχαν επισκεφθεί οι δράστες με την ανήλικη, εφαρμόστηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο ποινικές και διοικητικές κυρώσεις. Ενώ με αφορμή ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία το τελευταίο 6μηνο χειρίστηκαν 25 περιστατικά οξείας μέθης ανηλίκων, χωρίς ωστόσο να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές, ζητήθηκε η πραγματοποίηση εισαγγελικής έρευνας.
Enet
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου