Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΕ 3000 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

  ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ; ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
Βρισκόμαστε στο σημαντικότερο κομβικό σημείο της μεταπολίτευσης. Ο πόλεμος του κεφαλαίου εναντίον των λαών δείχνει να κορυφώνεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Ο αχυράνθρωπος της διεθνούς των τραπεζιτών, της κερδοσκοπίας και πάσης φύσεως συμφερόντων ΓΑΠ, ο ύπαρχος Μπενίτο και τρεις υπουργοί-πρωτοπαλίκαρα του μνημονίου ψελλίζουν τα τελευταία ψέμματα και απειλές προς τον εχθρό λαό. Τον λαό που, έχοντας ζήσει την κτηνώδη βία της εξουσίας από το καλοκαίρι, ανασυντάσσεται και αντεπιτίθεται.

H δωσίλογη κυβέρνηση στηρίζεται αποκλειστικά στη ψυχολογική τρομοκράτηση του λαού, στη προπαγάνδα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και στην άγρια καταστολή στους δρόμους από την ένστολη συμμορία των ΜΑΤ.  Η ΝΔ έχει γίνει ανέκδοτο λέγοντας για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, όταν όλοι ξέρουμε ότι τα ίδια ακριβώς θα έκανε αν ήταν κυβέρνηση. Επίσης οποιαδήποτε κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», οικουμενική κ.λ.π την απορρίπτουμε καθώς θα είναι χειρότερη χούντα από την σημερινή.  Η μεταπολίτευση τελείωσε και πρέπει να την πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων της ιστορίας, γιατί όσο παραμένει κάνει πολύ βαθύ και απροσμέτρητο κακό στον τόπο και σ’ εμάς.
Ο λαός βγαίνει τώρα δυναμικά μπροστά. Δεν είμαστε πρόβατα, δεν ανεχόμαστε άλλη κοροϊδία, απορρίπτουμε τους μονόδρομους και τους εκβιασμούς, απορρίπτουμε την εξαθλίωση που μας ετοιμάζουν, απορρίπτουμε το ξεπούλημα της χώρας. Ξέρουμε πια ότι δεν υπάρχουν ούτε ηγέτες, ούτε σωτήρες. Τον καινούριο δρόμο πρέπει ΕΜΕΙΣ να τον βρούμε, μέσα από την αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη, την εμπιστοσύνη που οφείλουμε να ξαναβρούμε απέναντι στον εαυτό μας και τους διπλανούς μας, την υπευθυνότητα, τη συλλογική δουλειά.
Το ρήγμα με το πολιτικό σύστημα είναι οριστικό και αγεφύρωτο. Αν θέλουμε να υπάρχει αύριο για εμάς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας πρέπει να παλέψουμε σκληρά τώρα. Μαζικές απεργίες διαρκείας, διαδηλώσεις, άρνηση πληρωμών, καταλήψεις, συγκρούσεις με οποιονδήποτε αντιμάχεται είτε ιδεολογικά, είτε κατασταλτικά την ανατροπή. Δεν φοβόμαστε. Είμαστε εκατομμύρια.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου