Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι φορείς για τα προβλήματα των υπηρεσιών υγείας

 GOODnet.gr
Συνάντηση του Συντονιστικού των φορέων που έχει συσταθεί στο Ρέθυμνο για τη διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων στο χώρο των υπηρεσιών υγείας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών, στην οδό Καστρινογιαννάκη.

Το «τελεσίγραφο» που είχαν θέσει οι φορείς μέχρι και χθες Παρασκευή στο υπουργείο υγείας, στη ΔΥΠΕ, την περιφερειακή αυτοδιοίκηση για προώθηση λύσεων έληξε χωρίς καμία απάντηση προς αυτούς.
Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή απέστειλε επιστολή στο υπουργείο υγείας, στους βουλευτές και τους θεσμικούς εκπροσώπους, χρησιμοποιώντας μάλιστα τα πληθυσμιακά στοιχεία του Ρεθύμνου, διεκδικώντας την αναβάθμιση του νοσοκομείου και απορρίπτοντας ενδεχόμενο συγχώνευσης με το νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο δεν είχε πάρει μέχρι και χθες καμία απάντηση. 
Στη σημερινή συνάντηση θα συζητηθούν οι τρόποι κινητοποίησης της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας προκειμένου να δείξει την έντονη διεκδίκησή της στο θέμα της αναβάθμισης του νοσοκομείου ώστε να παρέχει αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας, όπως επίσης και για τη σωστή λειτουργία του ΕΟΠΥΥ ώστε να εξυπηρετεί και όχι να ταλαιπωρεί τους ασφαλισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου