Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Στα Χανιά τα χρήματα είναι … άχρηστα!

 

Στα Χανιά τα χρήματα είναι … άχρηστα! [βίντεο] Το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επαναφέρει τις «ανάγκες» μας στο φυσιολογικό και εξασφαλίζει μια δίκαιη κοινωνία.
Σκεφτείτε έναν κόσμο στον οποίο τα μετρητά θα ήταν … παντελώς άχρηστα! Έναν κόσμο στον οποίο θα απολαμβάνατε αγαθά και υπηρεσίες τα οποία θα πληρώνατε … σε είδος!
 Όχι φυσικά, με την πονηρή έννοια, αλλά με βάση την αντιπραγματική οικονομία!
Κάθε παραγωγός ή επαγγελματίας προσφέρει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του κι αντί για χρήματα εισπράττει … πόντους. Όταν με τη σειρά του προμηθευτεί κάποιο προϊόν ή κάνει χρήση κάποιας υπηρεσίας θα πληρώσει κι εκείνος … με πόντους!

Επιστροφή στην πρό νομίσματος εποχή, λοιπόν, υιοθετούν στα Χανιά, όπου με χαρακτηριστική επιτυχία και απήχηση λειτουργεί το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων, που στον καιρό της κρίσης που ζούμε, εφαρμόζει νέους τρόπους επιβίωσης … χωρίς χρήματα!

Δεν είναι σίγουρο ότι με βάση αυτό το σύστημα θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε κάθε ματαιόδοξη επιθυμία (βίλες, κότερα και σπορ διθέσια κάμπριο) που τα καπιταλιστικά πρότυπα μας έχουν επιβάλλει, το σίγουρο είναι ότι θα εξασφαλίσετε τα απαραίτητα για την επιβίωση αλλά και την εκπαίδευση των παιδιών σας.

Το 3ο Ανταλλακτικό Παζάρι στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου από τις 11.00 το πρωί ως τις 16.00 το απόγευμα, στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων (οδός Κοραή 1, δίπλα στο στάδιο).
- Ρεπορτάζ: Χάρης Λεοντάκης
- Καμέρα: Κώστας Βλαντάκης
- Επιμέλεια: Κώστας Βεζυράκης
Πληροφορηθείτε περισσότερα εδώ.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου